İstiklâl Marşı ve Mehmet Âkif ERSOY´u Anma Programı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104.yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle anma programı düzenlendi.

Okulumuz salonunda düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı. Günün Anlam Ve Önemini Belirten Konuşmayı 8A sınıfı öğrencilerinden Nevzat İŞLEK yaptı. “Torunum Yarın 18 Mart´tır” adlı şiiri 8A sınıfından Hasan VAROL ve okudular. Sonra Öğretmenleri Adem ŞAHİN’in hazırladığı 4A sınıfı öğrencileri “Çanakkale Geçilmez” adlı kısa oyunu sergilediler. 5A sınıfı öğrencilerinden Eren SOYTEKİN “Çanakkale İnan”  ve 8A sınıfı öğrencilerinden Mert Samet ÖZLÜ “Tüm Şehitlere” adlı şiirlerini okudular. Türkçe Öğretmenimiz Fevzi ÖNER’in hazırladığı “Yüz Yıllık Destan Çanakkale” isimli Orotoryoyu 7A sınıfı öğrencileri sundular. Program Okul korosunun seslendirdiği “Çanakkale Türküsü” ve “Çanakkale Bugün Toz İle Duman” parçaları  sona erdi.

Program sunucuları Zekiye Duru ÖZDENİZ ve Aleyna DEVECİ Türkçe öğretmeni Fevzi ÖNER tarafından hazırlanandı.

Tüm  Şehitlerimizi Rahmetle Anıyoruz. Ruhları şad olsun.

Tören fotoraflarını görmek için TIKLAYINIZ