ÖĞRETMENLER GÜNÜ

ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ.

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü Programı düzenlendi. Program Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başladı. Başöğretmen Atatürk’ü anlatan günün anlam ve önemini belirten konuşmayı 3A sınıfı öğretmeni  Derya KANTÜRK yaptı. “Atatürk’ün Eğitime Ve Öğretmene Verdiği Önem”i  8/A sınıfı öğrencilerimizden Melike DERİCİ anlattı; Sonra sırasıyla 1,2,3 ve 4.sınıf öğrencilerimiz şiirlerini okudular. 8/A sınıfından Nevzat İŞLEK “Dünyanın Bütün Çiçeklerini Getirin” isimli şiiri okudu. Daha sonra Sosyal Bilgiler Öğretmeni Arzu ÇEVNİ tarafından hazırlanan  koronun seslendirdiği şarkılar ve Öğretmen Marşının okunmasıyla program son buldu.

Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet VAROL ve Okul Aile Birliği üyelerimiz bir sürpriz yaparak hazırladıkları nefis pastalar, her öğretmene birer gül ile öğretmenlerin gününü kutladılar.  Emeği geçen herkesi kutluyoruz.

Fotoğrafları görmek için TIKLAYINIZ