Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladık

Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladık


Tören, Atatürk ve silah arkadaşları için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Okul Müdürü Ali KELCİ yaptı. Sonra sırasıyla Anasınıfı öğrencimiz “Cumhuriyet” isimli şiiri ve şarkılarını söylediler; 1A,2A, ve 3A sınıflarından bir gurup öğrenci “Cumhuriyet Bayramını” isimli şiirlerini okudular; 4A sınıfı öğrencilerim " NASIL KURTARDIK" isimli şiiri dramatize ettiler.

Daha sonra Sosyal Bilgiler Öğretmeni Arzu ÇEVNİ’nim hazırladığı Halk oyunları ekibi gösterisini sundu. 5A sınıfından bir öğrenci “ÖNCE VATAN” isimli şiiri;  6/A sınıfından bir öğrenci “CUMHURİYET” adlı şiiri; 7A sınıfından bir öğrenci “BUGÜN isimli şiiri okudu;  Son olarak Teknoloji Tasarım Öğretmeni Ayşe AYÇAL’ın hazırladığı öğrencimizden Okul koro Cumhuriyet marşları seslendirdi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Önder UZ hazırlanan bando takımımız tören başlamadan mahalle içinde dolaşarak ve törenden sonra gösteri yaptı. Törene Mahalle sakinleri ve Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda velimiz katıldılar.

Fotoğrafları görmek için TIKLAYINIZ



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi